"Det ösregnade nästan hela dagen. Det var inte förrän eftermiddagen övergick till kväll som de tungt regngråa molnen äntligen sprack upp och vi kunde färdigställa vigselplatsen längst ut på den där udden. Fårskiten i hagen på vägen ut hade geggats ut i regnet och vi hade inte kunnat testpaddla. Helt ärligt: vi hade inte ens en plan B för vigsel i regn. 

 

Bandet kom sent, det var nog mer natt än kväll, och medan de riggade och testade ljud började en av bandmedlemmarna trycka på att det var dags för oss att åka därifrån. ”Ingen tjuvlyssning, åk hem nu.” Vi låste och gick ut bakvägen. Vi skulle skiljas där. Ta olika bilar till olika sovplatser. Säga

”God natt” och "vi ses i morgon”. Vi hann precis till fram till parkeringen när hela bygden brakade ut och fylldes med vår låt.

 

Jag hade ingen aning. Jag visste inte ens att bandet visste.

Dagen hade gått från regn till stjärnklart och nu stod vi där: kramandes på en parkering mitt ute i ingenstans, lyssnandes på vår låt, fyllda av en fantastisk känsla av att all in, nu kör vi. "

                      

                                                                                                              - Marta

vinter-1.jpg

DET HANDLAR OM ER
 
 För mig handlar det aldrig om antalet gäster, pampiga lokaler, vad ringarna består av eller vem som sytt klänningen.Det handlar inte om episka omgivningar, sjuka liveband eller dyra viner och satsiga maträtter. Det handlar aldrig om pråliga buketter eller färgkoordinerade servetter. Det handlar inte om tillrättalagda frisyrer och perfekta poser. 
Okej, okej visst. Allt ovan leder till omständigheter som kan leda till jaw drops, men det är inte jaw drops orsakade av yttre faktorer jag letar efter. Det handlar inte om Instagram eller vilka bilder som kan presenteras i min portfolio.
 
 
- Det här handlar om er
Det handlar om er två. Det handlar om era familjer och era vänner. Om att ni samlat de som ligger er närmast hjärtat för att dela en av livets finaste dagar.
 
Det handlar om er story, er väg som lett er hit och hur ni hamnade här. Det handlar om avsked, det handlar om möten. Det handlar om mörker men framförallt om ljus och ibland handlar det om balansgången däremellan. 
Det handlar om allt ni känner för varann och hur ni visar det. 
Det handlar om att fånga allt det som gör er till Er.  

 
Det handlar inte om hur det ser ut,
det handlar om hur det känns.

  • Facebook
  • Instagram
1/1