top of page
AmandaJohan-34.jpg


TUSEN FRÅGOR
(eller nio av de mest frekventa i alla fall)

 

01

 

VAD KOSTAR DET ATT ANLITA DIG?
 

Jag erbjuder några  olika fotograferingspaket från 23 000kr. Om ni gillar det ni sett hittills och vill att jag ska dokumentera er dag, skicka ett mail till thisismarta.photography@gmail.com eller via kontaktformuläret,

så skickar jag er utförligare information i form av min bokningsguide och fullständiga prislista. 


 

02

VAD INGÅR?
 

Utöver vald fotograferingstid ingår ett hejdundrande engagemang från min sida. Alla fotograferingspaket inkluderar Planeringsmöte, Rekning av platser för porträtt (i olika former), Urval & Redigering, leverans via webb-galleri samt obegränsad support via mail.  De större fotograferingspaketen inkluderar även en testfotografering (i mån av möjlighet). Och, såklart (!) alla bilder jag slutligen levererar.
 

 

03

 

HUR MÅNGA BILDER FÅR VI?

Jag har ingen uttalad maxgräns (varken övre eller undre) för antalet bilder jag levererar utan det kan variera från ca 300 till uppåt 1000 bilder. Allt beror såklart på vilka förutsättningar som ges och hur många timmar jag följer er under dagen. Efter genomgång och sållning redigerar och levererar jag de bilder jag bedömer är levererbara.
 04

 

FOTAR DU UTANFÖR DALARNA? KOSTAR DET EXTRA?
 

Jag utgår från Falun och Dalarna är ju såklart fantastiskt, men (!) jag reser mer än gärna genom land och rike för er skull. De större fotograferingspaketen inkluderar resekostnader inom Sverige. Det som kan tillkomma är boende beroende på hur lång resan blir och hur länge ni vill att jag ska vara med och fota.  

05


 

TRÄFFAS VI INNAN BRÖLLOPET?
 

Ja, på ett eller annat sätt!
Helst, såklart, på 
riktigt över en fika eller liknande (kardemummabullar är ju livet!). Om vi bor långt ifrån varandra eller om livet absolut ska klämma sig emellan  ses vi via någon form av videosamtal och går igenom allt inför ert bröllop över en kopp cyber-kaffe!

06

VAD HÄNDER OM DET REGNAR/ SNÖAR/ BLÅSER PÅ BRÖLLOPSDAGEN?

C'est la vie! Jamen, det var ungefär det jag kan på franska... :)

Nämen, på allvar, stressa inte över vädret. Det blir bröllopsbilder ändå, i såväl -26 och snöstorm som +30 och gassande sol. Jag är dessutom utbildad vildmarksguide och har ryggsäcken proppfull med bra-att-ha-saker för alla väder från vätskeersättning och fästingplockare till extravantar, långkalsonger och tänddon (det senaste har jag hittills aldrig behövt använda, dock). Er dag kommer att vara så jäkla bra, oavsett vilket humör vädergudarna är på.  

 

07

 

KAN VI TA MED VÅRAT DJUR PÅ PORTRÄTTFOTOGRAFERINGEN?
Ja, självklart!


08

 

 

NÄR MÅSTE VI BOKA?

Jag fotar endast ett begränsat antal bröllop under varje högsäsong (Maj-September). Om ni ska gifta er under de månaderna rekommenderar jag er att boka så fort som möjligt eftersom de tillgängliga dagarna snabbt bokas upp.  

 


09

 

WE WANT YOU! HUR VET VI OM DU ÄR LEDIG OCH HUR GÖR VI NU?
 

First off: Shit, vad kul! Skicka mig ett mail på thisismarta-photography@gmail.com eller fyll i kontaktformuläret här. Men hörrni (!), ta tillfället i akt att låta mig lära känna er lite närmare. Vilka är ni, vad gör ni om dagarna och  hur träffades ni?  Var ska ni gifta er och när? Hur tänker ni er erat bröllop? Beskriv dagen som ni vill att den ska bli. Ge mig en bild, liksom. Ju mer ni ger från början, desto mer kan jag ge tillbaka i mitt svar. Nu kör vi. Det blir kul!

bottom of page