top of page
  • Skribentens bildThis is Marta Photography

VINTERBRÖLLOP TÄLLBERG

Uppdaterat: 18 feb. 2023


I sitt första mail till mig skrev Lina: "Vigseln kommer att äga rum utomhus och vi hoppas att vintern visar upp sig från sin vackraste sida." Ask, and you shall recieve.

Vilken dag det blev! Smäll-jäkla-skitkallt med sina -22 grader, men också så sjukt fint!! Verkligen vintern från sin vackraste sida.


Jag är lite allergisk mot ordet "magiskt" och hur det slitits ut fullständigt i exakt alla sammanhang. Jag brukar därför aktivt passa mig för att använda det, men när jag tänker på ljuset, rimfrosten, utsikten och vilka otroliga kämpar Lina och Kristian var i kylan vill jag nästan, men bara nästan, säga att det faktiskt var magiskt.

117 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page