top of page
  • Skribentens bildThis is Marta Photography

UTOMHUSVIGSEL, DALA-FLODA VÄRDSHUS

Uppdaterat: 18 feb. 2023

Jag har funderat på det här blogginlägget så länge, vridit och vänt, skrivit och suddat, skrivit och suddat, skrivit och suddat. Hur börjar jag ens? Hur sätter jag ord på allt som de här bilderna får mig att känna? Hur förklarar jag hur jag lurkade runt Dala-Floda i jakt på ormbunkar två timmar innan vigseln och paniken jag kände när jag körde runt på grusvägar i skogen och var helt säker, alltså helt.säker, på att jag skulle få punktering och fastna i skogen i jakt på "någon schysst kontrast till allt bröllopsgulligt"? Hur förklarar jag ÖS (!) regnet som stod som spön i backen 20 minuter innan utomhusvigseln och Malins supercoola konstaterande att "det finns ingen plan B, vi får vänta ut regnet bara". Jag fullkomligt älskar hur Malin och Mikael var all in på alla mina idéer, trots att de involverade flygfän i tyll-lagren, blöta skor, vadning i midjehöga (blöta), ormbunkar, fantastiskt jäkla precis-innan-regnet-ljus och att smita ut från middagen precis innan solen gick ned.


Malin och Mikael: Tack. Som fan. 💛

Plats, mat & logi: Dala-Floda värdshus Klänning: Högtidshuset (Abby waits)

Hår & Smink: @neiladahlander73 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page