• This is Marta Photography

Sommarbröllop Uppsala - Bröllopsfotograf Uppsala

"Då finns det ingen som Almqvist,

utan henne blir det dötrist

Hon är ödmjuk smart och intelligent

och låter dig spela FIFA jämt"

(konfettikanoner går av och vinflaskor i lokalen går sönder)


Jag blir alldeles varm och glad när jag tänker på den där lördagen i Uppsala. Det var som att bli bjuden hem till deras vardagsrum tillsammans med kompisar man känt länge. Avslappnat, prestigelöst, öppet, roligt - även för mig som utomstående.

Önskemålet från brudparet var inga porträtt, utan fullt fokus på gästerna. Men, så blev det paus i middagen precis när solen gick ner mellan husen i gränden och jag frågade om Caroline & Henric om de kunde tänka sig att följa med mig i 5 min. Ibland är 5 minuter allt som behövs.


Plats: Hava Skafferi & Salonger

Blommor, dukning & trycksaker: Festfint

Typsnitt: Studio Alstra


9 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla