top of page
  • Skribentens bildThis is Marta Photography

SOMMARBRÖLLOP, UPPSALA

Uppdaterat: 15 juni

"Då finns det ingen som Almqvist,
utan henne blir det dötrist
Hon är ödmjuk smart och intelligent
och låter dig spela FIFA jämt"
(konfettikanoner går av och vinflaskor i lokalen går sönder)

Jag blir alldeles varm och glad när jag tänker på den där lördagen i Uppsala. Det var som att bli bjuden hem till deras vardagsrum tillsammans med kompisar man känt länge. Avslappnat, prestigelöst, öppet, roligt - även för mig som utomstående.
Önskemålet från brudparet var inga porträtt, utan fullt fokus på gästerna. Men, så blev det paus i middagen precis när solen gick ner mellan husen i gränden och jag frågade om Caroline & Henric om de kunde tänka sig att följa med mig i 5 min. Ibland är 5 minuter allt som behövs.

Plats: Hava Skafferi & Salonger
Blommor, dukning & trycksaker: Festfint Grafisk profil: Studio Alstra


28 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page