top of page
  • Skribentens bildThis is Marta Photography

SOMMARBRÖLLOP, INSJÖN

Uppdaterat: 18 feb. 2023


Gårdsbröllop Insjön 2022-07-02


Det är Januari i en vinter som aldrig vill ta sig riktigt. Och så får jag en notis från Instagram innehållande detta: "Hej Marta! Jag satt och letade bröllopsfotograf i Dalarna till sommaren och hittade dig?! :D Så roligt att du fotar bröllop! /..../ Allt gott, Christin (om du minns mig från alldeles för länge sen)"
Christin och jag träffades första gången för ett halvt liv sen i Uppsala under Valborg. Hennes (numera ex) pluggade ihop med min bror och härjade oss igenom Uppsalanatten. Så går det ett halvt liv och Christin har hittat Simon som hon vill gifta sig med och de vill att jag ska fota deras bröllop. Livet, du är så jävla coolt!Förberedelserna ägde rum på Simons mormors gård utanför Insjön, vigseln i Leksands kyrka och middagen på en släktgård tillhörande Simons släkt. Gästerna färdades med ångbåt från Leksand till Sjövik.


Under middagen beslutade vi oss för att ta tillvara på solnedgången och smet ut för lite avslutande porträtt under golden hour. Christin & Simon, TACK! Fy fan, vad fina ni är! <3


115 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments