top of page
  • This is Marta Photography

Förlovningsfotografering Leksand - Bröllopsfotograf Dalarna

Uppdaterat: 28 feb. 2021

"Jag lekte här som barn och har lagt mycket tid på att hitta tillbaka hit, men misslyckats.

När jag köpte gården och gick ingenom fastighetskartorna insåg jag att jag köpt den: ravinen jag letade efter låg på min mark. Det skulle vara så kul att gifta sig i den."


I Januari får jag ett mail av Jacqui som berättar att hon flyttat hit från Australien och att hennes Axel friade till henne på ett litet berg på nyårsdagen. Hon undrar om jag vill ta deras förlovningsbilder på berget där frieriet ägde rum och hur skulle jag kunna tacka nej till något sådant?

Vi möts upp på deras gård en söndag i Januari när moder natur visar sig från sin rimfrostigaste, finaste sida och sen traskar vi rakt ut i skogen.


Det här, det är kärnan till varför jag håller på med fotografi. Att få hänga med och fånga interaktionen mellan människor på platser som betyder allt. Att bli visad Pic-nic Stone, Ravinen och jakttornet. Att få prata om mixed signals, cykelsemestrar som förändrar allt och hur livet för oss till där vi är idag. Fan, vad fint! 💛56 visningar1 kommentar

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page