top of page
  • Skribentens bildThis is Marta Photography

VINTERBRÖLLOP, AVESTA

Uppdaterat: 18 feb. 2023

Det är något speciellt när två personer som ligger en varmt om hjärtat ÄNT-LIG-EN bestämmer sig för att gifta sig. Det är något ännu speciellare när man går på en strand på Island och letar efter kraschade flygplan när man får ett meddelande som frågar om just Du vill dokumentera deras dag.

Det är klart att det blir nervigt. Riktigt jäkla asnervigt, faktiskt. Men också en sån fantastik ära och sjukt. jäkla. skitkul!


Lotta och Robert har varit ihop sen tidernas begynnelse...typ. De har hund, barn, radhus och Volvo - hela kittet. Vi väntade länge på festernas fest... och Lotta och Robert kept us waiting. Men så, i Mars 2019 var det dags!


Dagen/kvällen innehöll det mesta av det mesta: blompresentation i procession, stretch på foam roller, en försenad brudgum (skräll.. alla tal till brudgummen var faktiskt på temat: Robert, du är seg! ) en bil full med brudfölje som körde fast, snö i skorna, panikpizza innan vigsel, tomtebloss, marschalkar som inte skrev en, utan två (!) låtar till brudgummen, en syster som skrev och illustrerade en bok, fantastiska tal, liveband, tårar, skratt och så in i bomben mycket kärlek!


Lotta och & Robert,

tack för en sjujäkla fin dag och kväll,

tack för det gigantiska förtroendet att få dokumentera er dag,

tack för allt! 💛Plats: Hyttan, Avesta Blommor & Dukning: madebyew

Hår: Terese Carlberg, Belle Gävle


121 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page