top of page
  • Skribentens bildThis is Marta Photography

PARFOTOGRAFERING, LUDVIKA

Uppdaterat: 18 feb. 2023

"Vi är inte så bekväma framför kameran", "min partner gillar verkligen inte att bli fotograferad".

Oh, if I had a dollar for every time.. 😁

Jag fattar, det är inte många som är vana att bli fotograferade. Jag fattar, det kan känna så sjukt stelt - redan innan vi ens börjat fota! Alltså i bilen på vägen dit, ni vet axlarna kryper upp under öronen och prestationsångesten kommer krypande, när du du går ur bilen går du till och med stelt.


Lugn. Andas. Tänk på något roligt istället. Som att hänga med din partner, till exempel. Jag är inte här för att inkräkta på ditt personal space och få dig att känna dig obekväm. Jag är här för att guida er igenom en avslappnad stund tillsammans, bara ni två.


Nästan alla mina fotograferingspaket inkluderar en testfotografering, varför? Just exakt för alla gånger jag fått höra ovan citat och just exakt för att ni ska få testa på hur det är att bli fotograferad av mig. Är det verkligen stelt? Ber jag er att stirra rakt in i kameran och le? Nope.

Jag lovar, du behöver inte ens titta in i kameran en enda gång under hela sessionen - om du inte vill.


Jag ser testfotograferingen som ett sätt att lära känna er lite bättre. Snacka bröllopsplaner och livet i stort. Men, jag ser också testfotograferingen som ett sätt för er att få testa hur det är att bli fotograferad av mig innan allt står på spel och det liksom är bröllopsdag. Testfotograferingen hjälper er också att get in the zone på bröllopsdagen eftersom ni redan vet vad ni kan förvänta er och jag inte är någon främling med en kamera framför nyllet hela dagen.


Häng på, det blir kul!

Och ta en titt på hur Markus & Kristins bilder från testfotograferingen blev.30 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comentarios


bottom of page